Exclusief voor de RONDO-leden nodigen wij u van harte uit voor onze Kunst & Design Veiling op woensdag 7 december 2022.

Tijd: 19.00 tot 22.00 uur
Locatie: Galerie Artwork Ant
Schrijnwerkerstraat 1, 4e verdieping
2984 BC Ridderkerk
(dit is in het pand van Erdotex)

Op deze avond zal er een veiling plaatsvinden van bijzondere kunstwerken!
Ook zullen er unieke kledingstukken, schoenen en andere items onder de hamer komen.

De opbrengst van deze veiling zal geheel ten goede komen aan de Voedselbank Ridderkerk.
Niet alleen een veiling, maar er is meer kunst & design te zien én te koop!
Van deze verkoop is een gedeelte van de opbrengst eveneens ten bate van de Voedselbank.

Wilt u ook aanwezig zijn op deze speciale en exclusieve avond?

Heeft u vragen?
010 205 40 30

Bent u verhinderd om naar de Veiling te komen, maar draagt u de Voedselbank een warm hart toe?
Dan kunt u online een schenking doen.