Jurrien Smeets (Schildersbedrijf Nieuwe Waterweg) wint RONDO Toffe Peer Award

Jurrien Smeets (38) is tijdens de BAR Business Awards op 1 februari jongstleden de winnaar geworden van de tweede RONDO Toffe Peer Award en volgt daarmee Wil Sierat op in deze categorie.

In de finale ging het uiteindelijk tussen Marjon de Vries (Stichting Bram Ridderkerk), Pieter Roterman en Frenk Rozema (beiden Cazdak Dakbedekkingen) en de uiteindelijke winnaar Jurrien Smeets van Schildersbedrijf Nieuwe Waterweg.

Uiteindelijk ging laatstgenoemde er dus met de prijs vandoor omdat, volgens het juryrapport, vooral de nuchterheid van 'dat stelt toch niets voor' en ondertussen vele mensen en organisaties in de BAR-regio ondersteunend. Hiermee wordt een belangrijke impact gecreƫerd op de samenleving. De activiteiten worden uitgevoerd buiten de reguliere werkzaamheden. Tegelijkertijd blijft Jurrien een ondernemer pur sang. Binnen het bedrijf worden mooie kansen geboden voor starters op de arbeidsmarkt in deze branche, en Jurrien gaat een intensief leertraject niet uit de weg.

Jurrien is in zijn sector een koploper te noemen, zowel vanuit economisch, ecologisch en sociaal opzicht. Echt duurzaam maatschappelijk betrokken. Zijn eigenheid en de vanzelfsprekendheid die hij voor de MVO-activiteiten uitstraalt sieren hem. Een echte Toffe Peer dus!!!