Sinds 1981 is Nima actief in de installatiebranche

en beschikt over brede kennis en ervaring op het gebied van koel- en verwarmingtechniek, meet- en regeltechniek, leidingdistributiesystemen en Service onderhoud en technisch beheer in de installatietechniek alsmede in de (petro)- chemische industrie. Nima is een totaalinstallateur die staat voor veiligheid, kwaliteit alsmede het leveren van een technisch hoogwaardig product, waarbij de wensen van de klant centraal staan. De doelgerichte organisatie met structurele aandacht voor personeel en communicatie draagt hiertoe bij. Technische ontwikkelingen en innovaties met name op het gebied van energiebesparing en gebruikerscomfort worden op de voet gevolgd. Nima zal daarbij uitgaan van zijn eigen sterkten en een meerwaarde halen uit de vier pijlers van Nima:

• Werktuigkundige installaties
  • Leidingdistributiesystemen
  • Onderhoud- en nieuwbouwactiviteiten in de (petro)- chemische industrie
  • Service, Onderhoud en Technisch Beheer.

Contactpersoon:
Dhr. H.J. Klingeman