Een hele fijne vakantie

Dat wensen wij, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin iedereen volop geniet en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten.

De Jong Intra Vakanties heeft al vele jaren als thuisbasis het kantoor aan de Havenkade in Ridderkerk. Vele collega’s, chauffeurs en reisleiders kennen onze gasten (persoonlijk) en weten wat hun wensen zijn. Het contact dat wij met onze gasten hebben, levert ons veel waardevolle informatie op, wat ons weer meer op nieuwe ideeën brengt. Die contacten vinden we heel belangrijk, we willen er immers voor zorgen dat al onze gasten vanaf het moment dat men voor de Jong Intra Vakanties kiest, geen zorgen meer heeft en dat alles prettig geregeld is.

De Jong Intra Vakanties biedt vakanties zowel binnen als buiten Europa. Ons programma voor de excursie- en rondreizen bestaat al vanaf het begin. Elk jaar weer een nieuw aanbod geheel verzorgde reizen in groepsverband (per touringcar en deels gecombineerd met vliegreizen). Daarnaast bieden we in vele landen in Europa individuele reizen voor alle wensen. Een relaxte zon vakantie, naar de camping met de kinderen, cultuur snuiven in diverse steden, genieten van prachtige natuur of combinaties van dit alles. Het kan bij ons gecombineerd worden met reizen per touringcar, boot en vliegtuig, maar ook per eigen auto uiteraard.

Voor de verre bestemmingen bieden we uitgebreide programma’s voor Amerika/Canada, Zuid-Afrika, Indonesië, Thailand en Maleisië. Binnen ons team hebben we ook een aantal specialisten voor maatwerk reizen waarbij alles geheel naar wens wordt samengesteld.

En.. is er ook een speciale afdeling voor groeps- en incentivesreizen. Wilt u uw medewerkers belonen voor hun inzet? Zoekt u een ultieme manier om uw medewerkers te stimuleren? Wilt u uw best presterende klanten of afnemers belonen voor hun prestaties? Het team accountmanagers zit vol met innoverende ideeën en suggesties. Elke groepsreis wordt volledig in overleg met de klant samengesteld. De wensen met betrekking tot de bestemming, het vervoer, de hotels en activiteiten tijdens de reis staan daarbij uiteraard centraal. Aan de hand van het budget wordt geheel vrijblijvend een offerte samengesteld die we graag persoonlijk bespreken.

Welke vakantie ook word gekozen, wij zorgen ervoor dat men een hele zorg minder heeft.

De Jong Intra Vakanties, jouw vakantie gewoon perfect geregeld.

Contactpersoon:
Tineke Boele

De Jong Intra Vakanties
Havenkade 1
2984 AA  Ridderkerk

tel.: 0180 457 777

https://www.dejongintra.nl/