Blokland Interieurbouw (destijds Timmerbedrijf Blokland)

werd opgericht op 14 februari 1997 door Robbert Blokland.

Blokland Interieurbouw is een allround meubel- en interieurbouwbedrijf met een eigen geautomatiseerde meubelfabriek welke een diversiteit aan opdrachtgevers bedient en projecten uitvoert in de particuliere en zakelijke sector. Voor de particuliere sector beschikken wij over een showroom in Rotterdam-Kralingen, genaamd BB Interior.

Ons kantoor / onze werkplaats is gevestigd in Ridderkerk-Cornelisland. Met een team van 17 ervaren medewerkers is Blokland Interieurbouw groot genoeg om omvangrijke projecten te realiseren, maar blijft het nog altijd een bedrijf met oog voor een persoonlijke aanpak bij ieder project.

Contactpersoon:
Gert-Jan van den Assem