In 1974 is schoorsteenveeg en schoonmaakbedrijf De Schouw opgericht.

Wat begon met voornamelijk schoorsteenvegen mondde al snel uit tot diverse schoonmaakwerkzaamheden.

De Schouw heeft zich in de afgelopen decennia tot een allround schoonmaakbedrijf ontwikkeld. Naast het schoonmaken van kantoren, winkels en bedrijfsruimtes zijn ook de glazenwasserij, gevelreiniging en spinnenbehandeling belangrijke takken binnen het Ridderkerkse schoonmaakbedrijf.

Dagelijks zijn er zo’n 35 medewerkers van schoorsteenveeg en schoonmaakbedrijf De Schouw op pad in Zuid-Holland Zuid. De Schouw kent nog steeds een gestage groei omdat wij vrijwel alles op schoonmaakgebied verzorgen. Wij streven topkwaliteit na en dat waarderen onze klanten.

Wilt u informatie of advies over uw schoonmaakwensen dan bent u bij schoonmaakbedrijf De Schouw aan het juiste adres!

“Wat doen we eigenlijk niet?”

Contactpersoon:
Dhr. P. Freriks