Bokhorst Installatietechniek is een dynamisch bedrijf

met ca 35 medewerkers, werkzaam in de regio groot Rotterdam. Bokhorst Installatietechniek streeft ernaar haar klanten te ontzorgen bij het in stand houden van haar installaties. De werkwijze is zowel intern als extern gebaseerd op de 5 B’s;

Bereikbaarheid
Beschikbaarheid
Betrouwbaarheid
Betrokkenheid
Bewustheid

Deze B’s vormen de elementen voor het opbouwen en behouden van een gedegen samenwerking met haar relaties. Bokhorst Installatietechniek werkt met een 24 uurs service, beschikt over de juiste middelen en hanteert een heldere interne en externe communicatiestructuur. Om het geheel compleet te krijgen is Bokhorst Installatietechniek altijd bewust van de ontwikkelingen in techniek, besparingsmogelijkheden en MVO waarmee Bokhorst Installatietechniek u altijd op de hoogte houdt van verbeteringen en innovaties.

Bokhorst Installatietechniek is werkzaam op het gebied van Loodgieterswerk(dakwerk, sanitair, riolering), Klimaatbeheersing (verwarming, ventilatie, koeling), Elektra. Specialistische kennis is bij Bokhorst Installatietechniek gericht op duurzame energie en legionella preventie.

Bokhorst Installatietechniek is gecertificeerd op verschillende gebieden waaronder VCA, SEI, STEK (F-Gassen) en BRL6000. Tevens is Bokhorst Installatietechniek een door Kenteq erkend leerbedrijf.

Contactpersoon:
de heer C(hris).L. van Beest

Benedenrijweg 162, 2987 VB Ridderkerk
Postbus 3074, 2980 DB Ridderkerk

Tel.: +31 (0)180 - 20 00 10

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.bokhorst.comGasten online

We hebben 121 gasten en geen leden online