BAKKER accountants & adviseurs werd opgericht in 1961

en staat derhalve al meer dan een halve eeuw klaar voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Breda maken onze professionals zich sterk voor een steeds verder groeiend aantal ondernemers in Groot Rijnmond en Noord-Brabant. Door de samenstelling en opzet van ons kantoor zijn wij in staat een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding te bieden aan onze cliƫnten en zijn wij tevens een aantrekkelijk alternatief voor de grote landelijk opererende kantoren. Komt u gerust eens praten over de mogelijkheden!

Activiteiten:

• administratieve dienstverlening
  • accountancy en advies
  • salarisverwerking
  • belastingaangiften
  • belastingadvies
  • juridisch advies

Een en ander voornamelijk gericht op het MKB, en ten aanzien van de belastingpraktijk ook gericht op particulieren.

contactpersoon:
dhr. J(an).A. Huijser AA