Efficiency & kostenbesparing met slimme audiovisuele oplossingen

Vergaderen, presenteren en informeren met professionele apparatuur in een prettige ambiance. Dat is in één zin wat BIS voor u kan betekenen. Daarbij besteden wij veel aandacht aan ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van multifunctionele audiovisuele oplossingen, die zich kenmerken door hun gebruiksgemak.

Maar BIS doet meer. Veel meer. Wij geloven in de kracht van beleving. Ook binnen kantoren, scholen, zorginstellingen en overheidsgebouwen. Daarom hebben wij interieurarchitecten in dienst, die uw ruimtes zó ontwerpen dat deze zich als het ware om de gebruikers heen vouwen. Het gevolg? De gebruikers voelen zich comfortabel, de efficiency neemt toe én de sfeer is professioneel en prettig.

Als Europees marktleider is BIS specialist in audiovisuele oplossingen, videoconference, digital signage, interior projects en room management. Daarnaast hebben wij een aparte afdeling, die volledig gespecialiseerd is in de audiovisuele ondersteuning van uw evenementen. Beeld, geluid, webcasting, cameraregistratie zijn maar enkele voorbeelden van onze veelzijdige mogelijkheden.

Maak in 4 minuten kennis met BIS. Bekijk onze corporate movie op www.bis.nl.

Vertegenwoordigd door:
Ronald Visser
General Sales Manager

Rietdekkerstraat 14
2984 BM Ridderkerk
t 0180 - 486 777