Op donderdag 2 mei waren wij met RONDO, op uitnodiging van Jan en Monique den Boef van Slijterij den Boef, te gast bij Distilleerderij Rutte in Dordrecht.

Helaas is de ruimte bij Rutte erg beperkt, waardoor we met maar een klein gezelschap terecht konden. Het pand van Rutte stamt uit zestienhonderd-nog-iets, ze hadden toen natuurlijk nooit kunnen vermoeden dat RONDO anno 2019 een bezoek zou brengen.

Na de hartelijke ontvangst kreeg ons gezelschap een rondleiding en uitleg van het distilleer proces in de kleine, maar indrukwekkende distilleerderij. Echt een vak apart hoor! Na terugkomst in de proeverij, was het tijd om te doen waar we natuurlijk eigenlijk voor gekomen waren: het proeven van de heerlijke gins en jenevers, de één nog lekkerder dan de andere!!!

Helaas komen aan alle dingen een eind, maar de avond was nog niet voorbij. Afgesloten werd er deze avond met een heerlijk diner bij Café Buddingh, het gloednieuwe restaurant in Dordrecht van ons oud RONDO lid Carlo van Ast. Samen met zijn kompanen Chris en Chad Coppen heeft Carlo Café Buddingh flink op de kaart gezet in het Dordtse, petje af!

Jan en Monique bedankt voor de uitnodiging en deze gezellige middag/avond!

Bekijk de foto's >


Gasten online

We hebben 35 gasten en geen leden online