Op vrijdag 29 juni was het weer tijd voor de bekende RONDO vakantie barbecue. Voor het eerst bij Restaurant Meat Franky’s aan de Ringdijk. We werden hier zeer gastvrij ontvangen en hadden de zaak voor onszelf.

Het was een prachtige warme zomeravond zoals we er afgelopen zomer zoveel hebben gehad, maar op de RONDO barbecue eigenlijk altijd hebben. Er was deze keer voor de vrijdag gekozen, wat het nog relaxter maakte, want de meeste RONDO leden hoeven op zaterdag niet te werken.

De opkomst was dan ook prima. Het terras van Meat Franky’s bleek uitermate geschikt voor onze groep. Het eten was heerlijk, de vele koude drankjes smaakten goed en de bediening was meer dan attent!

Naast de nieuwe wethouder Henk van Os, waren er ook een aantal nieuwe leden aanwezig en ook deze mensen hadden het erg naar hun zin, zeker gezien het tijdstip dat ze naar huis gingen (of dachten ze dat ze niet weg mochten?).  Er werd volop gesproken over de komende welverdiende vakanties, het mooie weer en de Ridderkerkse economie onder het genot van nog meer koude drankjes.

Kortom, het was weer een geslaagde RONDO bijeenkomst zoals we dat gewend zijn!


Gasten online

We hebben 28 gasten en geen leden online