Op donderdag 8 november kregen de leden van RONDO op uitnodiging van Piet Hak een rondleiding op het terrein en kantoor van Hak Transport & Werktuigenverhuur aan de Schaapherderweg, waar Hak alweer zeven jaar gevestigd is.

Na ontvangst met koffie en gebak in de centrale hal, opende voorzitter Bert van der Heijden (G.J. van der Heijden Transport) het officiële deel van de middag/avond middels een kort welkom aan alle leden en introducés en haalde terecht nog even aan dat Hak één van de oprichters van RONDO is geweest, vele jaren geleden.

Hierna werden de bezoekers in drie groepen verdeeld en onder leiding van de vakkundige medewerkers van Hak rondgeleid over het imposante 33.000 m² tellende buitenterrein, langs de imposante vloot van vrachtwagens en kranen, de werkplaats, waar men zelf grotendeels het onderhoud uitvoert van de kranen en vrachtwagens, en het kantoor als kloppende hart van de onderneming.

Na deze rondleiding verzorgde Dennis Hak (derde generatie) een korte presentatie met daarin een stukje historie van de onderneming en de hedendaagse (indrukwekkende) projecten waar Hak zich tegenwoordig op richt.

Na het officiële deel van het bedrijfsbezoek, kwamen wij allemaal weer samen in de centrale hal waar een zeer goed buffet en uiteraard de nodige drankjes voor ons klaar stonden. Er werd driftig genetwerkt, het was namelijk best even geleden dat de opkomst zo hoog was en sommige leden elkaar dus gezien hadden.

Via deze weg willen wij Piet Hak en zijn medewerkers danken voor de gastvrijheid en Ridderkerk mag met recht trots zijn op dit (oer)Ridderkerkse familiebedrijf!