Op donderdag 17 mei organiseerde RONDO de bijna traditionele inloopborrel bij restaurant Brussels Lof op het Koningsplein.

Ook deze keer stond het de leden vrij om zo veel mogelijk Ridderkerkse ondernemers als introduc├ęs mee te nemen, dit ter promotie van onze gezellige ondernemersclub. Dit resulteerde gelukkig in, wederom, een gezellige volle bak met meer dan genoeg nieuwe gezichten en enkele enthousiaste nieuwe leden! Zoals gebruikelijk, werden de borrels vergezeld door de lekkerste hapjes en kwamen de Ridderkerkse ondernemers weer goed aan hun trekken!

N.B. Inmiddels heeft Carlo van Ast restaurant Brussels Lof per 1 oktober jl. verkocht aan nieuwe eigenaresse Angelique Spanjersberg. Het bestuur van RONDO wenst haar veel succes en hoopt natuurlijk dat Brussels Lof lid blijft van RONDO zodat we deze gezellige borrels ook in de toekomst kunnen blijven organiseren!