Aanvankelijk gepland bij het spiksplinternieuwe Paviljoen Struis op de Schans in Slikkerveer, maar helaas bleek onze barbecue te vroeg na de opening en vond de inmiddels traditionele RONDO zomerbarbecue daarom plaats op het gezellige terras van Ross Lovell aan de Waal in Rijsoord.

Wat begon als een enorm warme zomerdag, zo nat was het helaas tegen de tijd dat de barbecue zou beginnen. In plaats van op het terras was de ontvangst binnen in de bar, niet ongezellig wel warm. Gelukkig knapte het weer snel op en kon ons gezelschap al gauw het terras op gaan zoeken.
 
Na het welkomstwoord en een toost op een mooie zomer van onze voorzitter Bert van der Heijden, werd de authentieke op hout gestookte barbecue flink opgepord en werd er gretig gebruik gemaakt van heerlijke vis- en vleesgerechten en een heerlijk koud buffet.
 
De opkomst was, zoals elke zomerbarbecue van de afgelopen jaren, weer een groot succes. Meer dan 80 aanmeldingen stemden het bestuur meer dan tevreden en we hopen deze lijn natuurlijk voort te zetten bij komende evenementen!

Bekijk de foto's >


Gasten online

We hebben 83 gasten en geen leden online