Zaterdag 12 november was het dan zo ver! De RONDO gaat aan boord van Raderstoomboot De Majesteit voor een geweldige Party Cruise.

Vanaf het parkeerterrein van De Fakkel worden we in een prachtige bus van Ringelberg naar de opstapplaats aan de Maasboulevard gebracht.  De Majesteit ‘fluit’ al Sinterklaasliedjes om ons te verwelkomen, dat voelt goed.

De sfeer zat er in de bus al goed in, maar eenmaal aan boord van dit prachtige historische schip zien we alleen maar ontspannen en blije RONDO leden!  Heerlijk, zo’n zaterdagavond!

We hebben met elkaar beschikking over de sfeervolle Kapiteinssalon, maar kunnen ook verder over het schip struinen. Na een aperitief en wat lekkere hapjes vertrekt de Majesteit richting de Van Brienenoord brug, onder de brug wordt er nog even gegroet met de stoomfluit en dan keren we voor een prachtige tocht richting de havens en verder. Rotterdam by night is geweldig!  Ondertussen wordt er volop gegeten en gedronken.  Houden RONDO leden daar ook van?

Je komt ogen en oren tekort, er is muziek en een optreden van knappe schaars geklede danseressen.  Een enkeling waagt een gokje aan de Black Jack tafel en er wordt hier en daar ook een dansje gemaakt. Hoe later op de avond, hoe soepeler dit gaat.  Er wordt ook nog een lekker toetje genuttigd en de gezellige bar in onze salon wordt steeds drukker.

Het enige nadeel van zo’n avond is dat de tijd vliegt en voor je het weet meert de Majesteit alweer aan. We kunnen nog even een laatste drankje nemen en dan gaan we weer van boord in de bus, die ons weer veilig thuisbrengt.  Iedereen heeft een erg leuke avond gehad;  wat is het toch leuk om RONDO lid te zijn!


Gasten online

We hebben 39 gasten en geen leden online