Op donderdag 15 september was het weer tijd voor de, inmiddels bijna traditionele, inloopborrel bij restaurant Brussels Lof in het centrum van Ridderkerk.

Van een inloop was echter dit jaar geen sprake, want 15 september bracht ons misschien wel de warmste septemberdag van het jaar en alle RONDO leden bleven dan ook lekker van de avondzon genieten op het terras aan het Koningsplein.

Omdat onze voorzitter Bert van der Heijden helaas verhinderd was, heette Esther de Koning alle aanwezigen namens het bestuur welkom. Daarna was Brussels Lof wederom een prima setting om onder het genot van een hapje en een drankje (of twee) ongedwongen te netwerken voor de Ridderkerkse ondernemers!

Omdat Feyenoord het deze avond op zou nemen tegen Manchester United (uiteindelijk 1-0 winst voor de Rotterdammers), had het bestuur ingeschat dat deze avond rond 20:00 uur wel tot een einde zou komen, maar niets was minder waar. Dankzij de moderne techniek werd de wedstrijd gewoon op de smartphone gevolgd en kwam de avond pas rond 22:00 uur tot een eind. Zelfs onze voorzitter kon het toch niet laten en kwam aan het einde van de avond toch nog even langs voor een afzakkertje...