Op 23 juni werd de inmiddels traditionele RONDO vakantie borrel/barbecue editie 2016 georganiseerd, voor het tweede jaar in successie op het gezellige terras van Restaurant Bij Wil aan de Ringdijk.

Voor het tweede jaar achtereen was ook de temperatuur meer dan goed te noemen, wellicht heeft het bestuur achteraf wel gekozen voor de warmste dag van 2016! Het was zelfs zo warm dat enkele (mannelijke) bestuursleden, waaronder onze voorzitter, gekozen hadden voor “dresscode korte broek”. Later op de avond werden we gelukkig getrakteerd op een verkoelend buitje, alhoewel deze voor sommige leden iets te koel uitpakte vanwege de plens water die zij in hun nek kregen vanaf de zonwering op het terras.
 
Na het korte maar krachtige welkomstwoord door voorzitter Bert van der Heijden, werden de aanwezige RONDO leden getrakteerd op een prima barbecue/buffet door Wil en zijn personeel. Ook de dorstige mens kwam natuurlijk weer ruim aan zijn of haar trekken, bediend vanuit het speciaal voor RONDO gebouwde tropisch uitziende barretje op het terras.
 
Helaas moest Kees Sanders dit jaar vanwege zakelijke verplichtingen verstek laten gaan als fotograaf, dus hebben de verschillende bestuursleden dit gemis proberen op te vangen met hun iPhone. Esther de Koning had zelfs geïnvesteerd in een heuse selfiestick, waarmee ze op de haringparty bij RVVH al kon oefenen om zich zo bij deze RONDO bijeenkomst tot een ware selfie Koning(in)!
 
Om 22:00 uur sloot de rekening van RONDO, maar dit was voor velen gelukkig geen aanleiding om huiswaarts te keren en bleef het gelukkig nog lang onrustig op het terras aan de Ringdijk…


Gasten online

We hebben 79 gasten en geen leden online