Na de goedbezochte en bovenal lekkere lunches in de afgelopen jaren,

bij het Pannenkoekenhuis Oosterpark en een (snert)lunch bij Wil, was het op vrijdag 11 december jl. aan Hofstede de Paradijshoeve om een zestigtal RONDO leden te ontvangen voor een inloop lunch.

Helaas werkte het weer niet helemaal mee op deze decembermiddag, maar binnen was het goed toeven aan de landelijk gelegen Oost Molendijk! Na de huishoudelijke mededelingen en het voorstellen van nieuwe leden en aspirant leden, schotelden Harriëtte Mesland en Piet Plaisier, de eigenaren van Hofstede Paradijshoeve en sinds enige tijd ook RONDO leden,  ons een zeer smakelijke zelfbereide lunch, bereidt met voornamelijk biologische streekproducten, voor. Het duurde dan ook niet lang voordat de schalen weer leeg richting de keuken verdwenen!

Na zo’n anderhalf uur, werd het voor de meeste ondernemers weer tijd om aan de arbeid te gaan, maar een kleine groep nam ook nog even de moeite voor de rondleiding door de authentiek verbouwde stee van Harriëtte en Piet. Zo kwamen zij er o.a. achter dat er in Hofstede Paradijshoeve ruimtes te huur zijn voor vergaderingen of relatiedagen, maar er ook genoten kan worden van een heuse Bed & Breakfast, en dat allemaal op steenworp afstand van de nieuwe Crezéepolder waar op dit moment hard aan gewerkt wordt!

Bekijk de foto's


Gasten online

We hebben 54 gasten en geen leden online