Op donderdag 2 juli vond de jaarlijkse RONDO Vakantieborrel 2015 plaats, voor heet eerst op het nieuwe terras van restaurant Bij Wil.

Dat het mooi weer was die dag is misschien wel een understatement, wellicht kunnen we deze borrel wel bijschrijven als eens van de warmste RONDO vakantieborrels ooit.

Gelukkig bleek Wil onlangs flink geïnvesteerd te hebben in twee megagrote parasols die alle (ongeveer) 85 aanwezigen lekker in de schaduw wisten te houden. Het was dan ook weer goed en gezellig toeven op het terras en, zoals wel vaker bij een RONDO bijeenkomst, vloeide de (fris)drank weer rijkelijk! Na het welkomstwoord van voorzitter Bert van der Heijden, bleek Wil ook geïnvesteerd te hebben in een nieuwe barbecue, waardoor vanaf een uur of zes ook goed voor de innerlijke mens gezorgd kon worden. Een apart woord van dank voor de twee medewerkers van Bij Wil die de barbecue bemanden op deze bloedhete dag is wel op zijn plaats, top!

Kees Sanders was tijdens deze vakantieborrel door het bestuur gestrikt als fotograaf en deed dat weer op zijn geheel eigen wijze. We laten de foto’s daarom maar voor zich spreken. Het bleef in ieder geval nog lang gezellig op het terras aan de Ringdijk. Er gaat zelfs een gerucht de ronde, dat Wil de laatste RONDO leden rond 23:00 uur met enige drang de deur heeft gewezen…

Bekijk de foto's


Gasten online

We hebben 106 gasten en geen leden online