Dit jaar niet op de vertrouwde donderdag, maar op woensdag 6 januari werden de glazen geheven op een gezond, gelukkig en succesvol nieuwjaar. Dit keer was Restaurant Ross Lovell voor de eerste keer het toneel van de jaarlijkse RONDO nieuwjaarsreceptie.

Vanwege de grote opkomst was het tijdens het eerste uur even dringen geblazen (of kwam het door de allereerste nieuwjaarspeech van onze “nieuwe” voorzitter waar iedereen bij wilde zijn?) en liep de bediening even in het honderd. Maar toen enkele tientallen RONDO leden de bar in het andere deel van het restaurant aan de Waal hadden gevonden, kregen zowel het personeel als de RONDO leden wat meer adem.

Na de mooie speech van onze voorzitter Bert van der Heijden, werd er geklonken op het nieuwe jaar, vooruit gekeken en ook zeker terug gekeken op een prachtig 2015, met als hoogtepunt natuurlijk de prachtige lustrumreis naar Praag in september. Ondertussen werd ons een heerlijk walking diner voorgeschoteld waar door iedereen met volle teugen van werd genoten!

Mocht je niet aanwezig geweest zijn op de nieuwjaarsreceptie, dan wenst het RONDO bestuur je via deze weg alsnog een mooi, succesvol en bovenal gezond 2016 en we beloven je ook dit jaar weer mooie en gezellige evenementen te organiseren!

Bekijk de foto's


Gasten online

We hebben 34 gasten en geen leden online