Leden van de vereniging zijn natuurlijke- of rechtspersonen die als ondernemer in Ridderkerk feitelijk gevestigd en werkzaam zijn op het gebied van handel, nijverheid, vervoer, horeca en dienstverlening en die met het doel van de vereniging kunnen instemmen. Detailondernemingen zijn, tenzij het bestuur anders beslist, van lidmaatschap uitgesloten.

Bent u geïnteresseerd in de RONDO en zou u ook graag lid willen worden? Klik dan hier voor onze aanmeldingsformulier.

RONDO is de Ridderkerkse Ondernemersorganisatie RONDO. RONDO bestaat inmiddels meer dan 25 jaar en is een actieve vereniging voor (Ridderkerkse) ondernemers in de breedste zin van het woord. Onder onze leden vindt u schilders, accountants, banken, advocatenkantoren, administratiebureau’s, transportbedrijven, adviesbureaus, drukkers, uitzendbureau’s, verwarmingsbedrijven, aannemers enz. enz. Van 1-mansbedrijven tot internationale ondernemingen.

RONDO organiseert een zestal activiteiten per jaar. Bij deze activiteiten, waar altijd een hapje gegeten wordt en een drankje wordt gedronken, staat het elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten centraal. Netwerken gebeurt bij RONDO zonder intensief uitwisselen van visitekaartjes. Bij RONDO proberen we elkaar als collega’s te leren kennen. Onze activiteiten behelzen interessante sprekers, informatieve bezoeken, sportieve evenementen, bedrijfsbezoeken etc. Elk lustrum wordt een meerdaags bezoek aan een interessante buitenlandse stad gebracht. Lustrumreizen waarover jarenlang wordt nagepraat en waar onderlinge banden worden gesmeed.

RONDO verstrekt een 4-tal keren per jaar het blad RONDOM, waarin beschrijvingen worden gepubliceerd van de gehouden activiteiten alsmede informatie over nieuwe leden en andere wetenswaardigheden.

Op de website, www.rondoridderkerk.nl, worden deze verslagen eveneens geplaatst. U kunt hier van een aantal jaren teruglezen hoe wij ons hebben vermaakt en daarmee een indruk krijgen van de sfeer in onze vereniging. Tevens zijn de op het programma staande activiteiten opgenomen in de agenda en wordt van alle leden een uitgebreide omschrijving gegeven. Met een foto van de contactpersoon, zodat we elkaar kunnen herkennen.

Naast de vele gezellige bijeenkomsten doet RONDO ook aan belangenbehartiging in de vorm van regelmatig overleg met gemeente en ook andere overheden. En RONDO is betrokken geweest bij de totstandkoming van de collectieve camerabeveiliging van de Ridderkerkse industrieterreinen en bij het Ondernemersplatform Ridderkerkt.

Natuurlijk bent ook u, als Ridderkerkse ondernemer, van harte welkom als nieuw lid van onze (gezellige) ondernemersvereniging. Het aanmeldingsformulier vindt u op onze website. We sturen het u natuurlijk ook graag toe. Nieuwe leden worden door de Ledencommissie ter kennismaking bezocht, zodat zij informatie krijgen over wat van RONDO verwacht mag worden en RONDO weet wat het nieuwe lid allemaal in huis heeft. En natuurlijk wordt van dit bezoek een verslagje in RONDOM geplaatst.

Voor nadere informatie:
Postadres: RONDO, Postbus 4017, 2980 GA RIDDERKERK.