14.00 - 15.00 uur: Duurzaam Ondernemen in een 1,5 meter samenleving

Vanuit het platform Hart voor Klimaatzaken (voor duurzaam ondernemen in Ridderkerk) en de Duurzaamheidskring Ridderkerk organiseren we een webinar over Duurzaam ondernemen in een 1,5 meter samenleving.
Het belooft een afwisselend en vlot programma te worden over ondernemen na corona, de impact van de Warmtevisie op bedrijventerreinen, leningen en subsidies voor te nemen duurzame maatregelen, een pubquiz en nog veel meer.

Tijdens de webinar zal wethouder Marten Japenga (duurzaamheid) ingaan over de (on)mogelijkheden bij ondernemen in een 1,5 meter samenleving. Is uw onderneming schokbestendig genoeg? Michiel Vorstelman gaat het hebben over de impact van ‘aardgasvrij’ voor ondernemers en bedrijventerreinen. We praten u graag bij over beschikbare leningen en subsidies voor duurzaam ondernemen. Tussendoor wordt uw mening en kennis gepeild met een luchtige pubquiz. Tot slot geven wij u de mogelijkheid om elkaar digitaal te ontmoeten, dit gebeurt met een aftrap door PHI Factory.

Wat komt zoal aan bod in het webinar:

• Duurzame ondernemingen zijn schokbestendig – door wethouder Marten Japenga;
  • Welke impact heeft ‘aardgasvrij’ op ondernemers en bedrijventerreinen?
  • Welke subsidies en leningen zijn er om na corona verder te verduurzamen?
  • Tussendoor een pubquiz over corona en ondernemen
  • Tot slot geeft PHI Factory u de mogelijkheid andere ondernemers toch nog te ontmoeten in deze tijd van thuisisolatie

Ben jij een ondernemer in Ridderkerk met duurzame ambities?
Schrijf dan donderdag 2 juli, 14.00 - 15.00 uur, alvast in uw agenda en meld u aan.
Direct aanmelden

Meer informatie?