Wil jij in contact komen met ondernemend Ridderkerk, geïnspireerd worden door Ruud Veltenaar en genieten van een lekker hapje en drankje?

Kom dan naar hét ondernemersevent van Ridderkerk "Sint Joris en de Zaak". Op dinsdag 23 april heten wij alle Ridderkerkse ondernemers welkom op dit jaarlijks terugkerende evenement. In een ongedwongen sfeer kom je met andere ondernemers in contact en krijg je nieuwe inzichten over het onder­nemerschap. Terwijl iedereen geniet van het lekkere eten en een drankje maken Jamz en Guus Bok de middag muzikaal compleet. Versterk je onderneming en elkaar bij Sint Joris en de Zaak!

Het programma
16:00 uur: Inloop
16.45 uur: Opening door wethouder Henk van Os
17.00 uur: Ruud Veltenaar geeft ondernemers nieuwe inzichten