Plaisier is er om uw woonwensen in vervulling te laten gaan,

met oog voor detail en met de nadruk op de kwaliteit van uw persoonlijke leefomgeving.

Op de plek waar de jonge ondernemer Arie-Jan Plaisier in 1898 begon met een kleine manufacturenhandel staat nu de grootste exclusieve woonwinkel van de Randstad. Sinds de oprichting hebben inmiddels vier generaties Plaisier het bedrijf helpen opbouwen. Ons huidige team bestaat uit circa dertig enthousiaste mannen en vrouwen die stuk voor stuk een 'tikkie' Plaisier-gek zijn. Dat betekent dat we houden van ons vak, maar bovenal van mensen en van duurzame relaties tussen mensen en hun dierbare bezittingen.

Contactpersoon:
Dhr. F. Plaisier