Hoe creƫer je enthousiaste ambassadeurs voor jouw merk?

Hoe zorg je er voor dat jouw visuele identiteit effect heeft? Hoe krijg je passende response op jouw online marketingactie? Wij zijn dol op jouw vragen en zoeken snel en creatief naar effectieve antwoorden. Van landelijke acties tot kleinschalige effectieve social media campagnes. Schinkelshoek Communicatie is een Ridderkerks reclamebureau met een passie voor marketing, vormgeving en mediaproducties. Ons doel is om klanten te inspireren en energie te geven tijdens het behalen van hun commerciƫle doelstellingen door middel van effectieve marketingconcepten. We zijn altijd op zoek naar een passend verhaal. Wat wordt jouw verhaal?

Contactpersoon:
Nick Schinkelshoek