Op vrijdagmiddag 16 december vond de traditionele December lunch plaats. Deze keer in de vorm van een stamppot buffet bij Restaurant de Wevershoeve aan de Noldijk in Ridderkerk.

Voorafgaand aan deze RONDO bijeenkomst in kerstsfeer, werd de samenwerkingsovereenkomst  met MKB Nederland ondertekend door onze voorzitter Bert van der Heijden en MKB Rotterdam voorzitter Henk van der Beek. Elders in deze ROMDOM kun je lezen waarom deze samenwerking is aangegaan en wat de voordelen voor RONDO leden hiervan zijn.

Na het officiële deel van deze bijeenkomst, werden wij door de medewerkers van De Wevershoeve getrakteerd op een stamppot buffet zoals alleen oma die vroeger kon maken, prima verzorgd!

Tegen 14:00 uur keerden alle Ridderkerkse ondernemers, de interne mens geheel verzorgd,  weer terug naar kantoor.

Bekijk de foto's

Traditionele RONDO Nieuwjaarsreceptie