Op 23 maart jl. was het weer tijd voor de Algemene Leden Vergadering op de inmiddels vertrouwde locatie, Hotel van der Valk Ridderkerk.

Na ontvangst in de foyer met koffie en allerlei zoete lekkernijen, vond de vergadering ditmaal plaats in de, vanwege de wat matige opkomst, iets te grote Rio Grande zaal. Vanwege een verkeersinfarct in en rond Ridderkerk, kon onze penningmeester Jan Peekstok (Van Driel en Partners) het bestuur helaas niet ondersteunen bij de financiële vraagstukken over het jaar 2016, maar zijn plaats werd met verve ingenomen door Arjen Jansen (Ridder Huizen Makelaardij), die met de smartphone in de aanslag toch enige duidelijkheid wist te verschaffen.

Net als andere jaren, verliep de vergadering weer in recordtempo, maar werd er aan het einde wat langer stilgestaan bij het aftreden van Hans de Jong (Kodde & van Oosten) en het aantreden van Albert Kluwen (De Koning Advocaten) als bestuurslid. Nadat Albert duidelijk had gemaakt dat half negen (’s ochtends welteverstaan) wel erg vroeg is om te vergaderen, werd Hans door het bestuur bedankt met een goede fles whisky en wendde hij zich nog even tot de zaal om zijn dank te betuigen voor de afgelopen jaren.

Na het officiële deel van de avond, was het tijd voor een heuse whisky proeverij. Jan den Boef van Jan en Monique wijnhandel/slijterij (voorheen van der Staaij), bijgestaan door Han Schoutens van de Whisky Proevers, had voor deze gelegenheid een tiental niet misselijke whisky’s meegenomen, welke door de liefhebbers naar hartenlust geprobeerd konden worden. Zelfs niet whisky liefhebbers werden enthousiast van de verhalen die Han Schoutens, een wandelende whisky encyclopedie, erover wist te vertellen!

Na klein uurtje werd ons gezelschap verwacht in de gezellige Victoria Lounge. Hier werd, onder het genot van een werkelijk geweldig lekker walking diner en uiteraard een goede borrel, nog lang genetwerkt en nagepraat. Een diehard RONDO gezelschap (we zullen geen namen noemen) trok natuurlijk weer als laatste de deur dicht…

Bekijk de foto's

Traditionele RONDO Nieuwjaarsreceptie